Siap Dah Last :D

Bismillahirrahmanirrahim , Alhamdulillah .. 
Assalamualaikum & Peace be with you :)

Ada dua ja yang Ain nak bagi , jadi takmau cakap banyak , nak teros bagi ja xD 

Ditempah oleh adik Farah Arina , adik ni dia mintak Ain ubahsuai siked blog dia . Last-last jadi macam ni [ link ] Korang rasa oke tak ? :/ Adik ni jugak tengah lancarkan Topup Giveaway dia , join lah tau :D 


Secondly , ditempah oleh akak Khadijah Khalil . Dia mintak tolong buadkan header transparent , dan ini lah hasilnya :)

Awak awak , komen lah siked . Kita boleh bukak tempahan tak ? * Ya Allah , gediknya . Maafkan saya :/ Kalau respons baik , insyaAllah Ain akan bukak tempahan :) 



4 comments:

sayidah napisah said... [ REPLY TO COMMENT ]

nice! mana ade gedik :)

Nur Sabrina said... [ REPLY TO COMMENT ]

Cantikk :)

Farah Arina said... [ REPLY TO COMMENT ]

Thanks kak. Nice ! :D

KK said... [ REPLY TO COMMENT ]

as salam ain..
thanks sbb sudi buat header akk :)

http://kkpyacrita.blogspot.com/2013/03/new-look-thanks-ain.html