Siap Dah Part 1 :D

Bismillahirrahmanirim , Alhamdulillah ..
Assalamualaikum & Peace be with you :)

Hai awak , awak , awak ! :D Hari ni terlebih seronok , mak kata ' Satgi menangis lah tu ' . Haha :D Oke lah , korang ingat tak lagi tentang Free Order yangn adakan haritu ? :/ Jadi , hari ni Ain nak bagi semua tempahan tu untuk penempah yang menempah :3

NOTA MERAH * Tekan left hand untuk dapatkan kod :)

Kita mula dengan MENU TAB
Yang ni ditempah oleh Kak Ainnur Farahanis . Nama dia sedap kan ? Ain suka , mulaII tu macam susah siked nak sebut , tapi nama dia memang cutelah :D 

Tema : Purple

   
    

Second , HEADER TRANSPARENT

1) Header akak Heirizalieyana Yana . Sekarang , akak ni tengah jalankan GA dia . Join lah tau , sebab ain salah sorang sponsor untuk GA dia tu ^^ 



2) Ditempah oleh Akak Ainul Husna . Ain suka sangat dengan blog akak ni , penuh dengan ilmu . Blog dia pun comel , purple theme ^^





3) Yang ini pulak ditempah oleh Kak Sha Miera . Blog akak oke , cuma tukar kan font blog . Memang akan nampak lagi cunlah , Heee :D Akak comel ni nak header bertemakan Merah .


4) The third header , bertemakan biru + putih + Anime . Yang ini adik Asiah Nabihah punya :D


5) Al-Haura' Maqsurah , suka dengan perkataan tu . Ain suka dengan header asal dia , sebab yang ain buad ni , ain rasa macam tak elok , corak apa pun takdak :/



7) Tadi kan , Ain godek-godek blog Nur Madihah . Ain sembang dengan dia panggil ADIK , actually umur dia 18 . Maaf ye akak Madihah , sebab tak cek awal-awal umur akak :( Tapi apa-apa pun takpalah , ni dia Header yang dia tempah . Tema : Ungu & Maroon . Macam tak ikod tema ja :/



TEMPAHAN BANNER

 Yang ini , Akak Hanna punya . Taktau lah oke ke tak , nama pun first time buad free untuk orang :( BTW , sekarang ni Kak Hanna tengah langsungkan GA dia . Ain pun join , sementara ada masa , korang join lah oke ;D




NOTA TERAKHIR * Ain minta maaf sangat kalau apa yang Ain buad tak mengikod kriteria penempah semua . Ain cuma buad yang termampu , dan maaf sekali lagi atas kelewatan :( Kalau korang taknak guna , takpa . Tapi kalau korang guna , please mention Ain . Nak tengok ! And tunggu tau untuk ' Siap Dah Part 2 ' :D

QUESTION * Korang rasa kan , Ain boleh tak bukak tempahan edit blog ? Jujur tau :') Wassalamualaikum :)



10 comments:

Cik Aida™ said... [ REPLY TO COMMENT ]

nice, dah boleh bukak tempahan dah ni :)

Anis Zainudin said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah..da siap pown yg akak tempah hari tu :) comel nye ain! thanks tau dik :)
*kiss pipi sket*hehe :)

Nur Madihah said... [ REPLY TO COMMENT ]

umur saya 17 tahun sebenarnya.. heheheh.. cantiklah awk buat! thanks sangat2.. =D

heirizalieyana said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah ,,cntik2, , nnty yana guna header nieyh,,,btw tQ yer

shah miea said... [ REPLY TO COMMENT ]

cantik.. thanx (=

Husna Humairah said... [ REPLY TO COMMENT ]

terima kasih sayang ainn :) btw, tolong tukar nama akak kpd nama pena ye, Husna Humairah :)

MarnieyZ said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah, cantik je semua tu.. hehe

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said... [ REPLY TO COMMENT ]

Saya mencari 90 Pemenang . http://www.cahayapermata.my/2013/03/birthday-giveaway-nur-alja.html

Nurrul said... [ REPLY TO COMMENT ]

cANTIK SEMUANYA :D

syahirah said... [ REPLY TO COMMENT ]

cantik. comey2 je sumenye =D