Muslim Merawat Syaitan

Bismillahirrahmanirrahim ..
Assalamualaikum & Peace be with you :)

Alhamdulillah masih bernafas kan ? :D 

Sebenarnya dah lama nak tulis entry ni , cuma baru sekarang hajat tercapai -.- Dan lagi satu sebenarnya entry ini berkait jugak dengan entry Stop Melahirkan Syaitan tapi beza sikit . 

Mungkin di kalangan korang , ada yang dah tahu tentang cara nak rawat syaitan laknatullah ni . Bagi yang tak tahu , sebenarnya syaitan dirawat melalui kaedah : 

 Fakta bukan Auta ! :

   Bila kencing sambil berdiri .
- Rasulullah S.A.W bersabda : Bersucilah kamu semua dari kencing , kerana sesungguhnya kebanyakkan seksa kubur itu berpunca dari air kencing -

  Bila buad sesuatu yang Allah larang . 
- Sebenarnya apabila kita melakukan sebarang amalan kebaikan , kita akan ' mencacatkan ' syaitan . Begitulah sebaliknya , apabila kita akan ' memulihkan ' syaitan bila kita melakukan kejahatan -

Tidak HARAM kencing berdiri - Ustaz Azhar Idrus . Cuma menjijikkan !

Tentang kencing berdiri


Explanation : Syaitan akan duduk bawah alat sulit korang dan min*m najis korang tu . Tak kiralah laki ke perempuan . Nak kencing tolong duduk ! Boleh bayang tak ? Ada syaitan bawah alat sulit kita time tengah buang hajat . Yukkk >_<

Cer korang tengok , zaman sekarang tandas-tandas awam . Kebanyakkannya tandas lelaki , bila buka bilik air dekad shopping mall mesti kita akan nampak mangkuk tandas yang melekat dekad dinding tu . Bukan maksudnya ain pernah masuk tandas laki oke ^^ 

First impression ain tentang lelaki yang guna menatang tu , menjijikkan . Kalau guna benda tu , bukan ada paip nak basuh , right ? Hentikan lah .. Pengotor tau dak , fikir dulu kalau nak guna menatang yang takdak faedah tu :( Impression korang pulak macam mana ? Mesti sama macam ain kan ? :(

Kebersihan itu kan separuh daripada Iman 

Kepada kaum lelaki dan kaum hawa , elakkan diri anda menggunakan tandas yang macam tu . Jika anda pernah guna , hentikan ! Tolong jaga kebersihan anda . Dan tolong jangan jadi nurse untuk syaitan-syaitan Laknatullah tu ! >_< 

Note * Ain mintak maaf sangat sekiranya terkasar bahasa , cuma ingin menyampaikan maklumat demi kebaikan bersama . Hope bermanfaat ! Wassalamualaikum :)

1 comment:

CiK Bella said... [ REPLY TO COMMENT ]

Betul, dah la tak da privacy. Org nampak2.