Giveaway Gempak by Eyqin , Bilah and Vanida ( PROMO )


Bismillahirrahmanirrahim .. 
Assalamualaikum & Peace be with you :)

STICKY POST , SCROLL BAWAH UNTUK ENTRY LAIN 

Awal bulan Januari lepas , ada sorang kawan blogger ni dengan 2 orang lagi kawan dia tengah cari sponsor untuk Giveaway diorang . LastII ain jumpa , jadinya ain try lah tanya . Mana tahu kosong lagi , boleh lah jadi sponsor * First time jadi sponsor tau :D 

Penganjur : Eyqin | Bilah | Vee 

Korang nak join tak ? Klik banner dekad bawah ni :D


Setakat ni ain mampu sponsor edit template , bloglist dan topup ja . Kalau ada rezeki lebih , mungkin ain akan sponsor benda lain pulak . Sapa-sapa yang tengah cari sponsor untuk GA atau segmen , boleh lah inform ain dekad mukabuku :) 

Berbalik kepada tajuk , pemilihan pemenang ofcourse lah 3sekawan tu yang buad , tak kan ain pulak -.- This is just promo entry tentang Giveaway diorang tu , disebabkan ain first time jadi sponsor tu yang terlebih rajin nak tolong promotekan , Haha :D 

GA ni akan automatik terbatal jika penyertaan kurang dari 20 orang . 
Tarik tamat : 2 Februari 2013 - 1 Oktober 2013 

Gila lama kan ? Kalau nak cepat habeh , korang join ramai-ramai oke :O

Wassalamualaikum :) 

4 comments:

BilahBatrisyia #BudakTinggi said... [ REPLY TO COMMENT ]

terima kasih sangat!!,sebab tolong promote!!! ^^,

NurSyazlia said... [ REPLY TO COMMENT ]

Jom join our first GA. :) http://nursyazlia.blogspot.com/2013/02/giveaway-by-secret-of-shaila.html

AimitoSehah said... [ REPLY TO COMMENT ]

awak ditag
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-first-simple-giveaway.html

✿A I N A A✿ said... [ REPLY TO COMMENT ]

done following u.. hehehe semoga berjaya ye....