Tempahan Dibuka :)

Bismillahirrahmanirrahim , Alhamdulillah .. 
Assalamualaikum & Peace be with you :) 
Make sure korang betul-betul nak tempah . 
Then korang boleh PM Ain di facebook | fanpage .


  Syarat-syarat tempahan :
  • Pastikan korang sabar and make sure tak cerewet sangat :)
  • Proses menyiapkan tempahan mungkin dalam seminggu atau lebih
  • Sebarang pertukaran akan dibuat sekali sahaja dan selepas itu akan dicas
  • Bayaran melalui ; RM10 ke bawah [ Topup ] ; RM10 ke atas [ Bank in - Bank Islam ]
  • Bayar dahulu , baru Ain siapkan - tengok orang * I'm choosing 
  Jenis tempahan & harga :
  • Edit full blog = RM10 - RM20
  • Header = RM3 - RM5
  • Menu tab = RM1 [ 1 pcs ]
  • Banner = RM3 - RM5 
  • Watermark = RM5 
  • Facebook cover timeline photo = RM3 - RM5
  Sila berikan Ain details berikut : 

  Tempahan edit full blog * Ain hanya terima edit blog denim 
  • Email blog : 
  • Password blog : 
  • Tema blog : 
  • Contoh design : 
  • Tempahan extra : 
  Tempahan Header & Banner
  • Tema : 
  • Perkataan & gambar : 
  • Lebar & tinggi : 
  • Contoh design : 
  • Jenis : Biasa | Gif 
  • Font : 
  Tempahan Menu Tab & Watermark 
  • Tema : 
  • Perkataan & gambar : 
  • Lebar & tinggi : 
  • Bentuk : Bulat | Scalloped edges | Petak 
  • Jenis : [ Watermark sahaja - Biasa | Gif ]
  • Font : 
Entry ini telah dikemaskini . Sesiapa yang berminat nak tempah , boleh PM Ain di facebook | fanpage . Ehh lagi satu , inform Ain di ruangan komen bahawa korang dah PM . Risau terlepas pandang :)


9 comments:

MarnieyZ said... [ REPLY TO COMMENT ]

wahhh, mcm nak juga. Tp biar kak belajar buat dulu. hehehe

Airen Surayya said... [ REPLY TO COMMENT ]

kene belajar dulu..sbb x pandai buat lagi..huhu..

do visit n follow my blog back..:)
http://assnzone92.blogspot.com

Fadzlun 'Aqilah said... [ REPLY TO COMMENT ]

harga pon best .. :)

Iema Gurlz said... [ REPLY TO COMMENT ]

rajin nye die wt tempahan
buat yg terbaik ye
selamat berurus niaga ^__^

Yana Libra said... [ REPLY TO COMMENT ]

comel..all the best ye~ :)

Cik Pensil said... [ REPLY TO COMMENT ]

Lagu apa dekat blog ni ?

angin sepoi sepoi said... [ REPLY TO COMMENT ]

saya nk tempah buat banner utk blog saya. kalau boleh yg simple je. nk promote bisnes..=)

Ain Mfna :) said... [ REPLY TO COMMENT ]

@angin sepoi sepoi PM ain di facebook ye :)

Umaira Ishak said... [ REPLY TO COMMENT ]

tolong buat cursor boleh x ?