Review Blog Sponsor Part 1 :D

Bismillahirrahmanirrahim , Alhamdulillah .. 
Assalamualaikum & Peace be with you :) 


Hai ! ^0^ Harini Ain nak review blog para sponsor untuk First GA Ain dengan Noalfa . Sebetulnya , Kak Noalfa mencari sponsor . Tiba-tiba tu bila nak sponsor tergerak hati nak jadi patner untuk GA dia , heee :D Doakan semoga semuanya berjalan lancar nanti ya :3


NAK FOLLOW ? TEKAN GAMBAR .


Firstly , ini Denim Template kan akak ? Memang nampak simple bila akak edit * Simple tapi kemas takpa ^^ Bahagian header nampak style font dia , warna-warni pulak tu ! Suka-suka :D Bagi bahagian entry pulak , mungkin bagi post title boleh ubah bagi more colourfull , yang lain-lain tu oke ^^ Mungkin kalau akak decorate lagi blog akak , dia akan jadi lagi GEMPAK , hoho ^0^


Pink ! Hee cute-cute , suka tengok . Warna lembut ja :D Bahagian entry mungkin boleh diperbaiki , bahagian sidebar semua dah CUN ! Bahagian footer pun cantik , kalau boleh center mungkin lebih kemas ^^ Bahagian header , Ain tengok macam ada banyak ruang sangat antara header dan blog . Kenapa ehh ? Tapi takpa , still nampak cute blog awak :D


Shuhaida Saad

The third blog ! Wauu cantik kan header akak ni ? Ain suka tengok , pandai akak buad ^^ Blog akak ni SIMPLE tapi KEMAS . Tak terlalu banyak sidebar dan loading pun cepat ! Ada tips , lirik lagu . Memang menariklah :D


Gambar girl dalam header tu cute lah , hee ^0^ Yang ni blogskin kan ? Jadi memang lah cute design dia :D Cuma ada satu ja , bahagian entry akak ada background kan ? Dia nampak macam susah siked untuk dibaca , mungkin boleh tukar dengan background yang lebih lembut warna dia ;)


Yang ini pun blogskin jugak kan ? Memang owner blog pandai pilih , semuanya sesuai ^^ Suka header , cuba tengok lelaki dalam header tu . Hensem kan ? Haha :D Cadangan untuk free page awak - Mungkin awak boleh buad apa-apa design such as header , footer untuk kegunaan blogger yang lain * cadangan sahaja ^^ Tentang blog , memang semua nampak teratur :D

Kepada para sponsor * Ain mintak maaf kalau ada yang terasa hati , mata lain-lain jadi pandangan pun berbeza . Goodluck untuk setiap apa yang korang buad , insyaAllah . Wassalamualaikum :)








7 comments:

❤ Si Budak Vanilla ❤ said... [ REPLY TO COMMENT ]

thanks sudi review. . :D
edit cpt2 sbb 2 header n footer jd cm2. .hehehe. . :)

myrah cengengg said... [ REPLY TO COMMENT ]

hehhe eh yeke ? okay thank you eh sudi review :)

Ismah Atikah said... [ REPLY TO COMMENT ]

Haiii, tenkiuuuu review :D takreti lah nak ubah ubah yang post title tuu. tengah belajar. heee. kalau awak reti nak request tuto boleh takk? hihi. kalau tak, tak apa ;)

Choi•Minhoヅ™ said... [ REPLY TO COMMENT ]

terima kasih sebab sudi review.. =)

shuhaida saad said... [ REPLY TO COMMENT ]

terima kasih Ain sebab sudi review.. tengah usaha nak cepatkan loading blog. syukur berjaya juga :)

Hawa Syazana SD said... [ REPLY TO COMMENT ]

waaaa.. header ats tu mcm comel plak..

http://superdreamland.blogspot.com/2013/03/header-free.html

MarnieyZ said... [ REPLY TO COMMENT ]

header semua cantik2. jelesnyaa... :)