Review Blog Sponsor Part 2 :D

Bismillahirrahmanirrahim , Alhamdulillah ..
Assalamualaikum & Peace be with you :) 


Hai kembali kepada awak ! ^0^ Seperti yang dimaklumkan , Ain nak review blog para sponsor yang dah baik hati nak sponsor untuk First GA Ain dengan Noalfa . Jom terjah blog diorang semua :D 

NAK FOLLOW ? TEKAN GAMBAR OKE .



Sixth Sponsor # Blog akak kemas , tak terlalu banyak decoration . Sebab kadang-kadang decoration yang terlalu banyak akan buad blog kita nampak semak :3 Header kemas , font pun comel ^^ Bahagian entry and sidebar kemas dan tersusun . Akak ni ada letak beberapa TUTORIALS dekad blog dia , boleh lah korang usya-usya tutorials dia :D


Kreatif kan akak ni , ada handfon dengan SimCard dekad header blog dia ^^ Background blog oke , bahagian entry dan sidebar pun nampak lebih tersusun . Ain suka tengok ' sidebar title ' akak ni , comel :D Btw , akak ni tengah langsungkan GA dia . Korang yang tengah boring tu dialu-alukan untuk join . Tamat 25 Mac , join jangan tak join ^0^


Akak Syazlia ! Blog akak ni comel sangat , simple tapi KEMAS . Blogskin kan akak ? Pandai akak pilih , header pun comel :D Cuba korang dengar lagu dekad blog Akak Syazlia ni , lagu dia best wooo ^0^ Lagi satu , Ain ada menang skirt dari Kak Syazlia ni . Skirt tu cantik sangat , thanks ye akak :D 

SD Punya Blog

Gempak lah header , Haha ! ^^ Akak Hawa ni pandai decorate blog dia . Comel ja :D Header KEMAS , bahagian entry dan sidebar pun tersusun rapi . Perasan tak cursor dalam blog Ain ni ? Cursor tu Ain dapat dari Kak Hawa sendiri , cantik kan ? ^0^ Btw , Akak Hawa bukak ruangan iklan dekad blog dia . Sebulan RM5 melalui Topup , nak ? Inform Kak Hawa oke ^^ 


Last sponsor , Ain suka dengan header dia . Siap ada kata-kata dari Imam Syafie lagi :') Blog Kak Alja ni cute , tema pink kan akak ? ^^ Semua oke nampak kemas , blog yang penuh dengan informasi , tutorial dan Akak Alja pun terima tempahan , boleh lah kalau nak tempah dekad dia . Lagu blog dia Ain suka , lagu nasyid . Lagu Ya Hanana , best-best ^0^

Kepada para sponsor * Ain mintak maaf kalau Ain terkasar bahasa :( Kalau ada apa-apa masalah tentang First GA tu boleh lah cari Ain dan Noalfa . Goodluck untuk setiap yang korang buad , insyaAllah . Wassalamualaikum :D

1 comment:

Nur Aljawahir Kamashah said... [ REPLY TO COMMENT ]

Wah direview lah pulak . hehe :) TerimaKasih Ain sebab review Blog Alja :) .. Lagu Blog Alja , Qasidah Yahanana :)