Nak bagi FREE , FREE dan FREE :O


Bismillahirrahmanirrahim .. Alhamdulillah , 
Assalamualaikum & Peace be with you :) 

TEMPAHAN DITUTUP ! SEBARANG PERTANYAAN BOLEH DIBUAD DI FACEBOOK AIN . INSYAALLAH TEMPAHAN DISIAPKAN SECEPAT MUNGKIN , HARAP BERSABAR :)




Dalam masa seminggu ( 11 - 17 februari 2013 ) ni kan , ain rasa nak tolong orang lah . Oke ain merapu dah :3 



Kita straight forward teros lah nohh . Ada tak sapa-sapa berminat nak buad tempahan dekad ain ? Tapi dalam masa seminggu ni seperti yang telah dinyatakan , semua free . Ain akan pilih blogger yang masih baru , dalam 3 - 5 orang * kalau ramai yang buad tempahan . Haha :3 


Jenis-Jenis Tempahan

 Full edit denim template .
 Full edit classic template ( tinggal lagi 2)
 Header transparent ( tempahan ditutup ) 
 Header berbackground .
 Menu tab bergambar ( tinggal lagi 2 )
 Banner .




Ada yang berminat tak ? :/ PM ain dekad facebook beserta ( nyatakan) - 



 Tema / Warna .
 Saiz header , footer , menu tab .

 Font di header , footer , menu tab .

 Contoh gambar .

 Tajuk / Perkataan di header , footer , menu tab .


Nota negara * Bukan semua kehendak , tempahan yang ditempah ain pandai buad . Ain akan sentiasa mencuba sebab ain pun masih baru dalam dunia blog ni . Sebab tu lah yang ni bagi free , Ain nak tengok sejauh mana ketereran Ain xD 

Berminat tak ? Try dulu oke , sekian . Wassalamualaikum :) 



19 comments:

Hajar Shikin said... [ REPLY TO COMMENT ]

wahh..rajinnye nk wt semua tu,btw gd luck =)

miLa said... [ REPLY TO COMMENT ]

waa..free ke??huhu..mcm best je klau dpt..huhu :)

tenku butang said... [ REPLY TO COMMENT ]

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

nadhirah. said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah, bagusnya buat free je. hehe. takpa, skill akn lebih tajam, kan?

~didiey~ said... [ REPLY TO COMMENT ]

kalau banner??~hee~

sa mic said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah seronoknyer, hehe..

sayidah napisah said... [ REPLY TO COMMENT ]

waahh free. mantop! ;)

Addasyuhadadisini said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah ain nak tlng buatkan secara percuma..hehehe..semoga berjya selalu.. :)

nabila biela said... [ REPLY TO COMMENT ]

bestnye free...hehe..nk jugak...huuu..

♔ Cahaya Permata «^.^»♔ said... [ REPLY TO COMMENT ]

Assalamualaikum , Hai awak di-TAG :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html

вʋввℓɛ ρσρƨ said... [ REPLY TO COMMENT ]

hehee,, nk tgk la terer ain cm ne ;) boley wt free kan ?

Aqilah Qilala said... [ REPLY TO COMMENT ]

wahhh best nyerr :D tak sangka ade org nk bt freee :

Husna Michi said... [ REPLY TO COMMENT ]

siggah jap.... hehehe
http://husnamichi.blogspot.com/

Husna Michi said... [ REPLY TO COMMENT ]

siggah jap.... hehehe
http://husnamichi.blogspot.com/

Hanim Irsyad said... [ REPLY TO COMMENT ]

wahh. bagusnyee dye :)

Miss Jie said... [ REPLY TO COMMENT ]

moga sntiasa brjaya dalam hidup :)

Nur Sabrina said... [ REPLY TO COMMENT ]

free free :) thankyou tau sebab buat header tu !

Maria Menado~ said... [ REPLY TO COMMENT ]

wah. next time ley la try.. =)

Mieza Suhaini said... [ REPLY TO COMMENT ]

sini -2

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-kecik.html


GA y awak sponsor :)