WhoHAA ! Tebus Hadiah Melalui Points



Home

  • Apa WhoHAA ni ? 
  • Dapat tebus hadiah ? Macam mana tu ? 
WhoHAA ! Dia bukan macam Churpchurp, 8share ataupun Nuffnang tau. Bukan kena suruh orang klik iklan dan tunggu sampai habis loading. Kita cuma kena jawab soalan or visit sponsor's web. Tak perlu guna bank bagai. Semua soalan yang kita jawab tu dia akan bagi points. Dengan points tu lah, kita boleh redeem hadiah voucher ataupun gadgets tau! Free sahaja. Best plus senang kan ? ^^

Sebelum Ain tunjukkan hadiah-hadiah yang ditawarkan oleh WhoHAA ni, meh kita daftar dulu. Korang jangan risau, daftar WhoHAA ni percuma ;)

Korang perlu isi borang tu betul-betul. Ikut arahan yang dia bagi. No. telefon diperlukan untuk tac tau! 

Korang dah selesai daftar ? Meh meh kita kumpul points !
Pergi ke bahagian Earn Points ye.Korang tengoklah ada beberapa ads yang telah disediakan. Korang jawab soalan yang diberikan. Jangan risau, soalan-soalan dia semua senang. Untuk setiap soalan, jawapan telah disediakan pada poster tau! So, korang tak perlu susah-susah google jawapan ;)

Tapi tak banyak sangat ads yang ada. Kalau korang dah jawab semua survey tu, dan dah takdak yang perlu dijawab, korang kenalah tunggu dulu. Kena rajin singgah web WhoHAA ni ye :)

Jom tengok apa yang korang boleh redeem melalui points yang dah korang kumpul !

Voucher

05   05
Tesco RM20 Gift Vocher                   4 in 1 RM10 Cash Voucher


05
AEON Jusco RM20 Gift Voucher

Gadgets
05  05
Samsung Galaxy Camera                               Fujifilm Instax Mini 8
05
Powerbank

Kitchen Stuff

05     05
Krups Coffee Machine-Red KRU-KP1506     Panasonic Water Purifier PSN-TKCS10
Ada banyak lagi tau hadiah yang ditawarkan !

Amacam ? Best kan ? Boleh menjerit tengok hadiah-hadiah ni semua ^^
Jom daftar WhoHAA !

Daftar ChurpChurp juga bagi yang belum ! Wassalamualaikum :)

4 comments:

Nor azlini said... [ REPLY TO COMMENT ]

bestnyaaa.. nk daftar laa.. tp klau jarang buka whoahaa ni kne tolak x point yg tlh d kumpul?

jaja juju said... [ REPLY TO COMMENT ]

mcm mna kita nak cek kita punya point ?

jaja juju said... [ REPLY TO COMMENT ]

mcm mna dya fungsi untk hantar hadiah tu semuaa ? hehe ,

Nor azlini said... [ REPLY TO COMMENT ]

@jaja juju tekan my account :)