Contest Kasih Ephyra ~ Phase 1


Assalamualaikum. 


Ain memang pernah dengar pasal Ephyra ni. Lama lah juga, tapi Ain start tertarik bila keluar dalam tv tentang pasangan Norman Hakim & Memey Suhaiza. Dia ada cerita pasal Ephyra dan start daripada tu lah Ain start google tentang produk ini, hehe :) 

Dengan izin Allah, selepas 30 hari menggunakan Ephyra, pengguna Ephyra menyatakan ; 

** 95% : Kulit menjadi cerah berseri
** 88% : Kulit lebih anjal dan halus
** 80% : Rambut gugur semakin berkurangan
** 79% : Kulit kelihatan segar dan muda dari usia sebenar 
** 66% : Masalah sakit lutut dan sendi semakin pulih

Kelebihan produk Ephyra

** Meningkatkan keanjalan kulit, menjadikannya lembut dan berseri
** Memperbaiki keadaan kulit daripada freckles dan kecacatan
** Mencegah kedutan dan melicinkan garis-garis halus
** Meningkatkan kualiti rambut lebih sihat, lembut dan berkilat
** Memperbaiki sistem pencernaan dalam badan
** Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol
** Meningkatkan tenaga dan tumpuan anda
** Bantu sistem imun anda
** Membantu mengawal berat badan dan membantu dalam meningkatkan metabolisme anda
** Melegakan artritis dan sakit sendi

Beritahu mengapa anda mahu menyertai contest ini
** Banyak sebabnya kenapa Ain join contest ni, meh Ain explain satu-satu :)
  • Bila menjangkau umur baligh, muka Ain mula menunjukkan tanda-tanda yang tak elok. Kulit kering dan kusam. Dah guna macam-macam produk, dah berhabis duit dekat penjagaan muka sahaja but tetap sama. Masalah Ain tetap tak selesai. 
  • Then, dulu masa sekolah rendah & menengah, Ain selalu mewakili sekolah dalam pertandingan bola jaring dan bola baling. So selalu terdedah kepada panas. Bila balik rumah, tak reti nak cuci muka, terus makan, tidur. Time tu tak peduli langsung tentang penjagaan muka. Lastly, muka jadi gelap. 
  • Ada lagi, muka Ain ni, ada time-time, selalu tumbuh jerawat. Memang normal bagi seorang perempuan, but jerawat yang ada dekat muka Ain ni, lambat sangat nak hilang. The worst thing, dia tak hilang, jadi parut.

 Dengan masalah yang Ain ada, bila dengar sahaja pasal Ephyra ni, terus tertarik. Ok Ain memang mudah tertarik dengan produk penjagaan muka ni, hehe. Antara testimoni yang alhamdulillah menakjubkan bagi Ain ialah ; 

Selepas menggunakan Ephyra, alhamdulillah muka kelihatan lebih cerah dan bertenaga ;)
Boleh nampak jerawat yang ketara sebelum menggunakan Ephyra. But lepas guna, alhamdulillah nampak perubahan yang memberangsangkan. Ain suka, Ain suka xD

Wow! ^^

Ephyra juga bukan berkesan untuk muka sahaja tau! 

Sesuai untuk ibu yang menyusukan anak juga :)

Alhamdulillah Ephyra juga berkesan untuk sakit-sakit sendi. Dan siapa tahu, mungkin untuk penyakit-penyakit lain? Siapa usaha, Allah akan sentiasa membantu ;)

Testimoni dari Facebook ; 

Takperlu pakai mekap tebal-tebal :)

Suami isteri pun minum mengamalkan Ephyra demi rumah tangga yang bahagia. Hehe

Photo: Yeayy!! Ephyra now on Twitter uolss!! Follow us!! 
Thanks @ben_ashaari !! Ben Ashaari ; Top famous blogger yg juga jatuh cinta dgn Ephyra.... Oh,  I ❤ #ephyra !
Blogger famous, Ben Ashaari pun menyokong keberkesanan produk Ephyra ni tau! 

Tengok tu! Kak Filla yang jadi penganjur contest ni pun guna. Dan hasilnya, alhamdulillah kelihatan berseri-seri sangat ^^
Seronok rasanya bila dah baca semua testimoni para pengguna Ephyra ni. Dikatakan sangat berkesan! Berdasarkan semua testimoni, Ain rasa produk Ephyra ni mungkin sesuai untuk membantu menyelesaikan masalah Ain. 


Harga mahal ? Ehh tak lah, harganya bersesuaian dengan kandungan produk ni sendiri ;)



Contact Ephyra
Instagram EPHYRA : @ephyra2u
Telefon: 0341417889 atau sms 019 3999 238

Kulit Lebih Gebu & Flawless Dalam Masa 14 Hari






1 comment:

IzZa HaDi said... [ REPLY TO COMMENT ]

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com