First Giveaway by Shekechik


ASSALAMUALAIKUM 

Hai , korang sedang membaca blog ain ! Say what ? Alhamdulillah * macam ajar budak-budak -.- Oke lah , ain taktau nak update apa . Sebenarnya masih mencari tajuk , kalau korang nak suggest bagitau ain ;) Jadi , dengan kelapangan yang ada ain join GA ini . 


Hari ini ain nak elak borink , 
Ain pun blogwalking cari macam-macam , 
First Giveaway by SheKechik , 
Ain join harap menang !

Ain nak tergelak baca pantun tu , nampak macam pantun budak-budak . Hee ^^ Tapi takpalah , apa-apapun congratulations kepada SheKechik sebab berjaya buad GA ini :D 

Lastly , Wassalamualaikum semua ;)


3 comments:

eymasu said... [ REPLY TO COMMENT ]

gud luck dear..(^_^)dari segmen yang sama..

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-shekechik.html

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said... [ REPLY TO COMMENT ]

terima kasih sudi join..

Good luck all =)

Atika Syuhada said... [ REPLY TO COMMENT ]

waalaikumussalam..
dr segmen yg sama.done follow nti.Follow ana back ye..http://tikahada.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-shekechik.html.salam ukhwah^^