December Wish Giveaway by Liyana and Myra


ASSALAMUALAIKUM

TARIKH TAMAT : 25 / 12 / 2012
PENGUMUMAN PEMENANG : 26 / 12 / 2012

Kalau korang perasan , yang ini GA kedua ain join untuk bulan ni . So spectacular ! Hee :D Maksudnya , Allah dah panjangkan umur ain nak tulis entry ni , alhamdulillah :') Kalau korang nak join , jom lah . Sementara ada masa lagi :D 

Oke lah , tentang GA ni , ain rasa yang ni paling simple . Sebab tu ain join , sebab ain taksuka GA banyak-banyak syarat . Haha :D Btw , Harap maklum tentang tu tau -.- 

Lets's start our writing :P 
My wish for this December are : 

  Tahun depan , I'm the one of the victim of  PMR . Definitely ain wish supaya ain dapat 9A's . Please , pray for me ? :') 

  2 Supaya kawan ain , Jessica Johnson masuk Islam :') * Dia cuba pakai tudung semalam and she's so cute :'D

 Ain harap ain dapat bawak adik ain pergi Mekah * guna duit sendiri . Dia tak berhenti cakap tentang Mekah since last month :')

 4  Ain wish supaya mak dengan ayah ain , sentiasa sehad dan sentiasa ada dengan ain . Yang ain paling pasti , supaya mak ayah ain sentiasa bangga ada anak macam ain :'D

 5 Ain harap supaya dosa-dosa ain pada tahun 2012 diampunkan oleh Allah , dan semua amalan ain diterima . Begitu jugak dengan semua umat Islam yang lain :') 

Semoga tahun depan lebih baik dari tahun ini . Semoga segala amalan buruk , dimaafkan samada di antara kita dengan Allah ataupun manusia . Semoga segala amalan baik , diterima oleh Allah .

And lastly , Amiin .. :) 

Note for manager * Wish I win , insyaAllah walaupun entry tentang wish ni tak menarik -.- Alhamdulillah semua syarat , ain dah ikod . Cuma maaf ain tak boleh follow twitter . Lupa password account meh -.-

Thanks for reading , and hope entry ini dapat memberi serba sedikit manfaat :') 
Sebarang ketidakpuashatian , boleh IM ain . Personal oke , thankyou :)












10 comments:

Wildan said... [ REPLY TO COMMENT ]

nice wish , hope u lucky and win this GA :D

Iman Zulaikha :) said... [ REPLY TO COMMENT ]

wish u luck dear :)

Anonymous said... [ REPLY TO COMMENT ]

menarik wishnya :)

NorAmirah said... [ REPLY TO COMMENT ]

Thanks for join. Tahun depan kita pmr jugak. 9A's di tangan okay? GoodLuck ehh ;D

Cahaya Ilahi :* said... [ REPLY TO COMMENT ]

smoga berjaya :) suka wish awak

Ain Al-Khawlani said... [ REPLY TO COMMENT ]

insyaAllah , tenkiu-tenkiu :D

aini shahroni said... [ REPLY TO COMMENT ]

moga Allah perkenankan doa dan harapan adik..
^_____^
belajar rajin2 yerr..

from ::Arkitek Hati::

Adiba™ said... [ REPLY TO COMMENT ]

Wah, murni nya niat ain :)

Syaza Syahira said... [ REPLY TO COMMENT ]

Amiin, amiin~ good luck for next year. ;)

Jemput singgah ke blog saya juga!

QIOSWriter said... [ REPLY TO COMMENT ]

May your doa' will come true, insyaAllah. ;)

Pre-loved, men apparel, accessories, art deco.,d.i.y, and many more!

Jemput singgah ye ke blog kami!