End Year Giveway by Aisyhah and Zaa Tyra


ASSALAMUALAIKUM 

GiveAway lagi ! Hee ^^ Tapi , alhamdulillah ain masih berpeluang nak menaip :') 

Klik banner dekad bawah ini kalau korang nak join :D

Kalau korang tengok , hadiah dia banyak , sir gempak * meletop ! Tak salah kalau nak cuba , rezeki Allah nak bagi dekad mana-mana pun boleh dapat :D Cuma 5 hari ja , jadi jemput join ramai-ramai ^^

GA ini kalau kurang dari 30 orang , akan dibatalkan . Rugi lah kalau macam tu , jadi korang promote lah habis-habisan -.- 

Kena tag lah awak , jadi kita decide nak tag : 
Fiqah dan Nurin * hope korang tak marah ain tag :') 

Note * Cara pemilihan guna random.org , ain tak berapa suka benda tu ^^ Apa-apa pun , join tau . Banyak hadiah wehh -.- Lagi satu , ain lupa password account twitter ain , jadi maaf takboleh follow :(

Wassalamualaikum :)

4 comments:

zaa tyra said... [ REPLY TO COMMENT ]

assalamualakum
makasih join our first GA
like my fanpage https://www.facebook.com/ZaatyraSiKakiStory gud luck :)

Ain Al-Khawlani said... [ REPLY TO COMMENT ]

@zaa tyrawaalaikumussalam , sama-sama :) done like yr pages ^^

Sue Azmi said... [ REPLY TO COMMENT ]

Assalamualaikum! Drop by from same GA and followed. Meh lawat sue pulak: http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-aisyhah-and-zaa.

Nota Kepala: Follow la yea. Peace No war!

zaa tyra said... [ REPLY TO COMMENT ]

awk sila check link awk disini
kasitaw klu xde
http://storymrsorange.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-eyg-by-zaatyra-and.html