Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot


Assalamualaikum. 

Click Banner untuk JOIN

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang tinggal di Malaysia
2. Follow blog sponsor
3. Like and share fanpage sponsor
4. Buat entry bertajuk 'Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot'
5. Copy paste kod dibawah ke dalam ruangan HTML anda
6. Hantar penyertaan ke ruangan komen entry nie sahaja
7. Giveaway akan tamat pada 10 November

follow blog:


like fanpage:


 share page:



SHARE ALBUM
1
2
3
4


follow instagram


like picture & komen 'Gudluck' (peserta GA dikira berdasarkan jumlah komen)


Pemilihan pemenang berdasarkan:
- Top Reffreral
- Random

SENARAI HADIAH




5 comments:

anis Sk said... [ REPLY TO COMMENT ]

waahh gary dgn ji hyo. hehe goodluck ye ! ^__^

Aisha Fauzi said... [ REPLY TO COMMENT ]

Salam. Singgah sini untuk support awak dari segmen yang sama.Goodluck ^^

Jom singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik yg baru diupdate dengan tawaran hadiah yg awesome ! :)

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/mondaylicious-giveaway-by-liendot-shimot.html

nur farahain said... [ REPLY TO COMMENT ]

Hye rakan blogger , Ain terjah dari segmen yang sama
BLOG AIN DISINI
GOOD LUCK!! NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

fara lulu ^^ said... [ REPLY TO COMMENT ]

JEMPUT JOIN GA NI ! LEBIH 70++ HADIAH UNTUK DIMENANGI!! http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/anniversary-giveaway-by-anadiera.html

LienLiendot said... [ REPLY TO COMMENT ]

Assalamualaikum. GA dah tamat. Bole cek senarai nama kat sini ye. http://lienliedot.blogspot.com/2013/11/ga-tamat-jom-cikidaut-senarai-rasmi.html. Kalo takde link @ terdouble link inform kat lin yer. Tq sudi join & gudluck yer :D