CORNFLAKES MADU


Assalamualaikum. 


Kali ni ain bukan nak kongsi dengan anda resepi cornflakes madu ni. Ain nak promosikan untuk jualan. Yelah, musim cuti akan tiba jadi akan banyaklah kenduri kahwin, majlis hari jadi dan lain-lain majlis keramaian. 

Cornflakes madu ni sesuai untuk semua peringkat umur, tak kiralah dari peringkat kanak-kanak sehingga ke peringkat orang tua. Yang pasti, cornflakes madu ni kurang manis gula tetapi lebih manis madu. Seperti yang tertera dalam gambar di atas, cornflakes madu tu telah dihasilkan oleh mak ain serta ain sendiri. InsyaAllah kebersihan terjamin

Bagi anda yang mempunyai saudara mara yang bakal berkahwin, sajian cornflakes madu ini amatlah sesuai untuk para tetamu yang diundang untuk memeriahkan lagi majlis tersebut. Sama juga dengan majlis hari jadi, kanak-kanak akan amat menggemarinya. 

Cornflakes madu ini akan dibungkus ke dalam cawan mini yang comel saiznya dan akan dibungkus di dalam plastik bagi menjamin kerangupannya. 

Tiada barang terlarang & tiada pewarna tiruan. Kebersihan terjamin & halal ! 

Bagi 1 cawan cornflakes madu yang telah siap dibungkus, harganya ialah RM2 termasuk pos. Sekiranya anda ambil lebih banyak, maka harganya boleh diturunkan lagi. 

PENTING 

- Tiada warna tiruan
- Tiada bahan terlarang
- Kebersihan terjamin 
- Halal dan baik
- Kurang manis gula & lebih manis madu

Berminat? Hubungi :

Ain - Facebook | 0165074058 
Noryati - Facebook | 0194756861

' Kepuasan anda keutamaan kami :) '




5 comments:

Blog Gadis Jambu said... [ REPLY TO COMMENT ]

Dlu prnah bwat dgn mak . tpi hangus :'( . *first time bwat

zulhilmi tempoyak said... [ REPLY TO COMMENT ]

ok. menarik. macam sedap. heee

fara lulu ^^ said... [ REPLY TO COMMENT ]

Jemput join ga.Syarat senang je ^_^
http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/name-sherry-giveaway.html

http://faralalalala.blogspot.com/2013/11/giveaway-cambodia-by-fyapelangicom.html

Aisha Fauzi said... [ REPLY TO COMMENT ]

Salam. Saya blogwalking sini dan follow awak :)
Btw nak mintak tolong like link di bawah ni ^^

https://www.facebook.com/aishah.fafa/posts/550188008409273
Terima kasih sudi tolong :)

Awak suka join contest / giveaway / segmen di blog atau facebook tak ? Kalau ya, jom singgah blog saya sambil usha banyak giveaway menarik dengan tawaran hadiah yang sangat awesome !

Selalu-selalulah jenguk blog saya dan follow / bloglist untuk tengok update giveaway yang terbaru. Tiada paksaan hihi :)

King Of Contest - http://twinkleeestar.blogspot.com/

~emi~ said... [ REPLY TO COMMENT ]

Wahhh..yummy2..

btw jom singgah ke blog sy :)