Review Blog From Fanpage

Assalamualaikum ! Peace ^^ 


Sapa perasan pengumuman atas ni dekat Fanpage Ain ? Sure tak ramai yang tahu kan , sebenarnya Fanpage Ain ada lah juga buat exchange link , giveaway dan salah satunya seperti yang di atas . Takut ketinggalan news from my Fanpage ? You may like here for 
more info : 

Oke jom tengok blog mana yang bertuah untuk direview ! Ain guna random tau :D 


Semua blogger famous ja Ain ni ? * Sori sikit , Ain tak pilih kasih oke -,-

Nabila Biela

Firstly , Kak Nabila Biela . Sapa tak kenal blogger muda ni kan ? Dah lah mudah , famous pulak tu ! Blog dia ada apa ? Macam-macam ! Full of information , blogging world and tips . Blogger ni pun menerima tempahan iklan di blognya , tak sure berapa . Nak tempah ? Inform kak nabila ni tau ! Ingat tak , segmen pilih hadiah yang dia anjurkan ? Lebih 400 blogger yang join . Wahh best-best kalau jadi sponsor kalau macam tu . More info about her life and blog ? Kasi terjah sama dia ! ^^

~D.R.E.A.M.S~

Seterusnya , blogger Ain Hamdan . Blog yang comel , serba pink ! Baru-baru ni , blogger Pahang ni mengadakan giveaway bersama patnernya . Lebih 80 orang peserta yang join , hebat kan ? Dia pun ada menyediakan freebies untuk pengunjung blognya . Nak tengok ? Go travelling to her blog okay ? ^^ Haaa lagi satu ! Haritu Ain ada menang giveaway , dan hadiahnya ialah bookmark felt craft dari blogger ni sendiri . Bookmark tu sangat comel , ada love-love lagi ! Suka gitu , thankyou ye awak :*


Yang terakhir , Cik Fie . Blogger yang Ain tak pernah tengok lagi muka dia macam mana , hehe :D Blog serba biru , sangat cute ! Ain suka gila ! Blogger ni pun sentiasa update tau blog dia . Semestinya dengan info-info yang menarik , dan juga dengan giveaway dan segmen-segmen yang menarik . Hampir separuh dari segala giveaway dan segmen yang Ain join semua Ain tengok dari blogger Cik Fie ni ^^ 

Semoga berjaya selalu :D


1 comment: