Pengumuman : Peserta 1st Double Giveaway by Ain Mfna

Assalamualaikum ! Peace ^^


Alhamdulillah , selama sebulan seramai 188 orang yang dah join 1st Double Giveaway by Ain Mfna . 188 ? Banyak-banyak , alhamdulillah .. Tapi why why and why tak cukup 200 beb !? 
Why !!? Haha * hang ni Ain tak bersyukur lah -.- 

Dengan rasminya , giveaway Ain telah pun TAMAT . Pengumuman pemenang ? Tunggu dalam 2-3 hari lagi . Sebab ? Ain nak berbincang dengan sponsor , samada mereka puas hati ataupun tidak dengan para peserta . No wonder , akan ada peserta yang tak ikut syarat kan ? 

Korang rasa korang tak selesai lagi ikut syarat ? Sila kembali ke >sini< dan ikut semua syarat . Takmau ikut syarat ? Maaf , hadiah tidak disediakan untuk anda yang menipu ! Grrr :F

Maaf kalau terkasar bahasa .. Tunggu pengumuman pemenang ye !

GOODLUCK SEMUA ! KORANG TERBAIK :D

2 comments:

marniey zul said... [ REPLY TO COMMENT ]

dub dab dup dab nak tggu siapa lah pemenang. hehehe

cerita fatin :) said... [ REPLY TO COMMENT ]

Hrp mng. Huishhhh peserta rmainya . Takutnii