Review Blogger ke-1000

Assalamualaikum ! Peace C:

Holla ! ^0^ Korang sihat ? InsyaAllah kita doa sama-sama kita akan selalu sihat walafiat untukNya . Oke lah , hari ni Ain nak review follower Ain yang ke 1000 . Alhamdulillah dah cecah sampai number 4 digit * Haha ayat tak boleh blah :3 

Jom-jom kita usya follower ke 1000 Ain tu .. 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

♥Adorkable♥

HANIS . 20 . MUSLIM . 
* Nak melawat blog dia , klik ja header atas tu *

Awak tak kisah kan Ain panggil Kak Hanis ? * Acehh mentang-mentang lah muda lagi :3

Firstly , Thankyou very much sebab jadi follower ke 1000 Ain . Nasib baik Kak Hanis inform , kalau tak mesti Ain terlepas pandang . Sebelum terlupa , congratulation Kak Hanis ! Nanti automatik Kak Hanis masuk dalam bloglist Ain tau :D 

Tentang Blog

Ain usya dah blog Kak Hanis , simple mimple . But kemas ! Tersusun rapi . Cara dia bercerita pun syok ja baca ^^ Yang paling best .. 



Haha ! ^^ Korang rajin-rajinkanlah jari jemari korang yang mulus tu untuk jejak ke blog Kak Hanis . Bantu naikkan traffik lah orang katakan :D 

Last but not least , THANK YOU & CONGRATULATION my dear sister . 


Terima kasih Ain ucapkan sebab sudi follow blog Ain yang tak seberapa ni . Semoga Kak Hanis sihat selalu , sentiasa dirahmati Allah , dan sentiasa panjang umur . Amiin :)

2 comments:

heirizalieyana said... [ REPLY TO COMMENT ]

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

Hanis said... [ REPLY TO COMMENT ]

Aww sweetheart. Thanks for reviewing my blog. Tak kisah panggil akak ke makcik ke. :3