♥ Mohon Maaf Dari Semua ♥

Assalamualaikum ! Peace ^^

Ini entry pasal ini kes -> ♥ 1st Double Giveaway by AinMfna 


Firstly , Ain nak tanya . Banyak sangat ke blog sponsor yang nak kena follow dalam ♥ 1st Double Giveaway by AinMfna  ? Agak sedih :( 

Jom kita usya hadiah-hadiah dari para sponsor : 

Senarai Hadiah

  • 1x Kelantanese Bookmark by AinMfna ( 1 pemenang )
  • 2x Doodle Muslimah by Iha Zaliza ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Syuhada Syada ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 Maxis by Kak Shaila ( 2 pemenang )
  • 2x Topup RM5 by Fieyna Girang ( 2 pemenang )
  • 3x Casing Phone from Felt Craft by Tulisan Gadis Bosan ( 3 pemenang )
  • 5x Bookmark by Budak Kampung ( 5 pemenang )
  • 1x Perfume Solat & 10x Keychain by Shadhira ( 11 pemenang )
  • 3x Notebook by Shakirah Rosli ( 3 pemenang )
  • 1x Teddy Bear's Sweater by Shafiqah Syika ( 1 pemenang )
  • 1x Baju - Ikut pilihan pemenang by The Roselle ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Polkadot by Miraa Hussin ( 1 pemenang )
  • 1x Tudung Bawal Sulam & 3x Bookmark Felt ( 4 pemenang )
  • 3x Coklat by LPCW ( 3 pemenang )
     Jumlah pemenang yang dicari : 41 orang pemenang !

Agak banyak kan ? Rasa macam tercabar bila nak bagi semua hadiah tu dekat orang lain , haha ^0^ Sebenarnya hadiah lebih banyak berbanding dengan sponsor yang mana blognya perlu difollow . 

But takpe , Ain tak kisah . Awak nak join ? Dipersilakan ! Awak taknak ? Takpe , thankyou sebab sudi baca dan teliti semua syarat yang dikenakan , love you :* 

Ain mintak maaf sangat sekiranya korang rasa terlalu banyak syarat . Ain taknak susahkan korang , tapi Ain dah cuba berunding dengan para sponsor untuk kurangkan syarat-syarat diorang . Ain rasa kesian pulak dekat diorang , dah sponsor hadiah best-best tapi 1 syarat ja yang dikenakan . Baik kan diorang :D 

Lastly , Ain mintak maaf sangat kalau korang rasa terlalu banyak syarat . Korang boleh PM Ain di facebook , nak marah Ain ? Takpa marah ja , nanti kalau tahan marah jadi gila pulak . Aiyoo ! Haha just joking ^^ 

Tak join lagi 1st Giveaway Ain ? Klik sini -> ♥ 1st Double Giveaway by AinMfna 

Join jangan tak join , Waalaikumussalam :D


15 comments:

Ain Nafiza said... [ REPLY TO COMMENT ]

ala, tak la banyak sangat nak kena follow.. jangan sedih okay..

NUR HAFIZAH said... [ REPLY TO COMMENT ]

biasalahh tu syarat banyak hadiahnya pun banyak lah jugak kan :D

Norvanida said... [ REPLY TO COMMENT ]

Tak banyak la.. Ok lah tu, hadiah pun banyak daripada jumlah sponsor kan~ Untung tuh! ;) Jangan sedih la kak :)

taShira Sha said... [ REPLY TO COMMENT ]

bagi sha syarat tu tak banyak pun :)
biasalah. lagipun hadiah tu semua gempak :D

MiZzKeyNa said... [ REPLY TO COMMENT ]

hadiah banyak mestilah sponsor pun banyak kan .. tapi kira ok lah tuh ... sy ok je nk follow smua sponsor tuh ... bg sy x de msalah pun . hurmm xpe3 jgn sedih2 . pedulikan je ape org nk ckp ok . yg pnting kite tahu ape yg kite buat ... just keep it on ! ;)

ariesha safri said... [ REPLY TO COMMENT ]

dont worry... syarat okay je... keep it up.. n smile.. =)

syaewewwie abdull said... [ REPLY TO COMMENT ]

tumtumshop terbaik , jom komen entry ni :)
# komen link blog korang kat entry ni okay .

http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html

riema afifa said... [ REPLY TO COMMENT ]

Berbaloi lah dengan hadiah . Nak menang kene lah rajin, right ? Nak seribu daya, tak nak seribu dalih :)

marniey zul said... [ REPLY TO COMMENT ]

hadiah bnyk, kena lah follow bnyk. -,-"

siti zawiah said... [ REPLY TO COMMENT ]

tak banyak syarat pun la..ok la hadiah semua awesome..

Aina Areen said... [ REPLY TO COMMENT ]

aina tak kisah pon :D tapi takde laa banyak sangat . alahaii, nak menang hadiah tapi malas nak follow. ape laa ! hehehe

awanputih said... [ REPLY TO COMMENT ]

cool jaa.. berbaloi laa kan dgn hadiah tue.. besides follow blog tu kan free.. apa susah.. hehe.. :D

Myra Aliah said... [ REPLY TO COMMENT ]

banyak hadiah mestila banyak sponser.
biasala tu. dun worila . hehehe

syafqa akmal said... [ REPLY TO COMMENT ]

xbanyak pon bagi fqa..lagi2 org yang terlebih "rajin" macam fqa nie..hehehe..jangan heran orang cakap kalo kita rasa kita betul..

hana hadi said... [ REPLY TO COMMENT ]

xbanyak sangat. ok lagi sebab open new tab. ada setengah tu xbuat open new tab. lagi best kalau klik blog sponser terus ada button follow. hehe

tapi xpa ok ja tu